Alla inlägg under februari 2009

Av Bamse och Valle - 15 februari 2009 08:37

Ja då har 2 natten passerat, det har gått väldigt bra. Men det kan nog bero på att vi motionerade så mycket igår. Vi var 2 mycket trötta killar igår kväll. Vi har faktiskt sovit ända till halv 8 nu på morgonen. Men då var det bråttom ut. Vi verkar vara lika morgontrötta, för Valle ville inte leka med mig då vi kom in. Utan han ville ligga ner mest hela tiden. Ja vi får väl vila en stund. Sen bär det av till stugan. Matte har bett Raksu och hans matte också komma. Nu får man hålla reda på 2 st småkillar, hur skall man hinna med det må tro. Skriver mer sen.

Av Bamse och Valle - 14 februari 2009 18:34

Ja nu har vi fått vårat kvällsmål. Det är bara lite konstigt att det står 2 st ställningar med mat, vi har lite svårt för att hålla oss till en och samma. Idag så åt Valle kulor och jag drack vatten från samma ställning. Ja man skall ju kolla att han äter ordentligt. Och det gjorde han verkligen hela 5 dl kulor gick ner. Jag fick ju min special mat, men har mer och mer börjat äta kulor jag också. Det tycker Matte och Husse är väldigt bra. Du förde något gått med dig Valle. Nu kanske jag också börjar tycka om kulorna igen. Sen så borstade Lill Husse tänderna på mig, och han skulle göra detsamma på Valle, han verkar inte tycka om min goda tandkräm, det var konstigt den som är så god. Jag skulle ju till och med kunna använda människornas tandkräm för jag gillar ju att borsta tänderna.  Nu skall Lill Husse ta oss på en liten promenad, för det behöver vi. Man blir ju lite nödig av allt ätade och drickande. Vi hörs imorgon. PS Vi måste ringa till Raksu så vi kan träffas allihopa DS.

Av Bamse och Valle - 14 februari 2009 15:38

Nu har vi varit till stugan, jag har fått visa alla ställen man kan vara på. Vi har sprungit, busat och promenerat på isen. Oj så jobbigt det var, det var tur att jag hade Valle med mig. För jag tror att mina människor inte hade orkat med mitt tempo annars. Det är ju det bästa jag vet att få fara till "Hamnholmen" så jag blir ju så uppspelt. Det hade ju kommit väldigt mycke snö, så vi hade brottningsmatcher i snön så vi nästan försvann. Sen funkade det väldigt bra att samsas i kofferten. Men det är klart vi var ju så trötta när vi skulle åka hem, så det spelade nog ingen roll om det var en hund till där bak. Nu ligger Valle och sover som en stock i Lill Husses rum, och jag skall lägga mig vid köksbordet en stund. Hej svejs

Av Bamse och Valle - 14 februari 2009 08:15

Ja nu har första natten passerat. Det har gått väldigt bra, förrutom att jag fick ligga i ett annat rum. Det var nog för att dom inte trodde att jag skulle kunna låta bli honom. Ja det är nog inte så konstigt om jag inte hade kunnat det. Jag har ju aldrig haft en kompis här förrut som sovit över. Vi har hunnit vara ute på en liten promenad, nu är det endast - 20 grader. Det kändes lite konstigt att ha honom här när man vaknade. Jag som är van att få lägga mig en stund efter det att jag varit ute, jag är ju inte den piggaste på mornarna. Hade inte det minsta lust att vila, eller rättare sagt tid. Jag måste ju kolla allt Valle gjorde. Det skulle tvättas efter morgontoaletten, jag till och med tvättade hela huvudet på honom, han ser ut som om han är nypermanentad. Kolla så att han fick i sig sin mat, och att han drack. Hur skall detta sluta, ja vi kommer att vara jätte trötta varje kväll tror jag. Hoppas att det hinner bli lite varmare så att vi kan åka till stugan. Det skulle vara roligt att få visa Valle vart man kan springa och ha roligt. Nu skall vi se till att Matte och Husse får sig lite fika, det vore bra så vi kommer oss iväg någon gång.

Av Bamse och Valle - 13 februari 2009 23:48

Ja det vart en konstig promenad i mitt nya hem. Min storebror tog mig direkt på en upptäcksfärd. Och vet ni vad vi spang iväg det snabbaste vi kunde rätt ut på åkern. Det slutade med att jag vart hemskickad av Lill Husse och Husse, ja nu har man fått känna på att vara på denna åker.

Av Bamse och Valle - 13 februari 2009 20:35

Nu har Valle kommit till oss. Det vart en jätte rolig överaskning att det skulle komma en hund till oss för att stanna. Jag vart då så glad att jag höll verkligen på att ta ner honom, hoppas att han inte bara blir less på mig. Vi vart inte alls nå arga på varandra, utan lekte mest. Detta var det roligaste som har hänt i detta hus tror jag. Nu kommer man inte att få vara ensammen nå mer. Ja hoppas att Valles Matte och Husse också tycker att det gick bra. Nu skall vi göra allt för att han skall trivas här och växa och må bra. Vi skall imorgon åka till stugan, då skall jag minsann visa honom alla mina ställen som jag har där. Oj vad vi skall springa runt i skogen och på isen. Hoppas bara att det inte är - 30 grader. Men vi har ju tjock päls, det blir värre för mina människor om det är kallt. Då måste dom ju klä på sig så mycket, och det tar så lång tid då att komma iväg. Skriver mer imorgon, nu skall vi busa en stund, Valle har precis ätit sin mat. Och jag har fått äta upp min. Vi hörs imorgon. Hej svejs

Av Bamse och Valle - 13 februari 2009 08:24

Ja det är fortfarande fruktansvärt kallt hos oss. Imorse var det "endast" -25 grader. Dom har nog lite problem med att säga på vädret hur kallt vi skall ha. Dom sa igår att det skulle var mellan -15 och -20 grader, men det stämmer då verkligen inte. Och jag som trodde vi skulle kunna ta en längre promenad idag. Hoppas bara det blir lite varmare under helgen. För nu är man sugen att få fara till "Hamnholmen". Jag sov länge imorse, väckte upp Matte och Husse 10 över 7. Och då var man kissnödig. Sen var det snabbt in för att få en gosse stund med Lill Husse innan han skulle till skolan. Det var ganska skönt att ligga kvar i sängen, efter det han åkt. Ja det är bäst att passa på innan den bäddas. Idag så kommer kanske Valle på besök, undrar vad han tänker när han kommer till en så stor kille som mig. Jag vet ju inte om han träffat så stora tidigare, men vi får fråga. Jag skall vara så snäll så. Jag skall minsann visa honom mina platser som jag har upptäckt här ute, på åkrarna och i skogen. Vi får ta en promenad, bara inte småhundarna här blir förskräckta när det kommer en till "Leonberger" i kvarteret. Rädda det skall dom inte bli, för vi är en snäll ras som inte gör något. Vi blir ju bara så himla glada av att träffa andra hundar.

Av Bamse och Valle - 12 februari 2009 19:58

Ja nu har han äntligen kommit hem. Och jag hoppas att det kommer att dröja ett tag innan han tar fram den där hemska väskan igen. Jag som sagt var blir jätte sur, och har inte det minsta lust att säga hej då när den kommer fram. Men nu skall den bort och då kan man vara glad igen. Vi var och hämtade Husse på kallax, och han fick ett väldigt glatt mottagande måste jag säga. Tänk om alla som kommer hem med flyget får det. Nu har vi lite varmare -13 grader. Med det verkar vara en hemsk skillnad mellan Boden och Luleå, för på Kallax var det endast -6 grader. Hade man vetat det kunde vi ju ha tagit en sväng till stugan idag. Men Matte har ju haft fullt upp med att tapetsera där jag klöst på väggarna. Oj så fint det blev, nya tapeter att riva på. Men då skulle dom nog inte bli så glada. Jag får nog hitta på nå annat att syssla med när dom är borta. Leka med mina gossedjur exempelvis, eller gnaga på mina ben. Nu är det bara en dag kvar tills vi får träffa Valle, det skall bli skoj och se om det fungerar mellan oss. Vi hörs imorgon

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Skapa flashcards