Alla inlägg under februari 2009

Av Bamse och Valle - 12 februari 2009 08:45

Ja nu har man definitivt inte lust att gå ut. Dom fick putta mig i baken, för att jag skulle gå ut imorse. Om det gick snabbt igår, vad tror ni det gjorde idag. Och dom som lovade igår att jag skulle få duscha. Jag brukar ju få springa ut och skaka av mig det värsta vattnet. Men nu säger matte att det blir inget av det. Jag kommer att frysa till en isklump säger hon. Ja då får man vara lite smutsig ett tag till, fast igentligen är jag inte så smutsig. För jag håller mig ju ren själv, med att rulla i snön och putsa mig. Det är tror jag för att dom vill att jag skall lukta gott, som det skall duschas. Vi hundar får ju inte duscha så ofta, för vi har ju fett på kroppen som måste vara kvar. Så det är nog bara bra att det inte blir dusch idag. Jag tror vi tar en sån där städ och tvättdag idag. Ingen längre utflykt, känner både jag och Matte. Vi skall ju få storfrämmande imorgon, så då måste vi se till att det inte finns saker framme som småkillar inte får låna. Fast vi plockar inte bort allt, man skall ju lära sig att det skall finnas saker framme som man inte får röra. Det har jag iallafall fått lära mig, fast jag brukar ibland smaka på sockar och skor, speciellt när jag är sur för att jag inte får följa med. Sen måste dom ta och tapetsera om lite grann, för jag har provat mina klor på tapeten. Och dom funkade bra, det vart fina revor minsann. Nu skall jag hjälpa matte att göra lite frukost, man kanske får smaka lite. Vi hörs

Av Bamse och Valle - 11 februari 2009 15:28

Ja inte har det blivit speciellt varmare här. Nu är det väl ungefär -20 grader. Våran eftermiddagspromenad vart inte så värst lång. Jag kände inte riktigt för att springa omkring i skogen och på åkern som jag brukar. Man vill ju inte börja att frysa, och det kan ni tro att vi började att göra. Jag frös till och med om tassarna. För jag försökte att kissa med ena framtassen och baktassen uppe, det gick inge vidare bra. Det slutade med att jag satt ner som en hundtjej och kissade. Det brukar jag bara göra på morgonen när jag är trött och inte orkar stå. Det var bara att vända om hemåt. Vi får hoppas att det blir lite varmare, nu när matte skall vara hemma så vi kan gå på lång promenad. Nu skall Matte fixa lite mat till mig, det skall bli mums. Sen så skall vi ta och fika lite grann, och fira mattes födelsedag. Hoppas jag också får smaka lite, som jag fick när Lill Matte fyllde år i måndags.

Av Bamse och Valle - 11 februari 2009 07:54

Ja idag är det så där kallt igen. Det var inge kul att gå ut på morgon, fort gick det att uträtta sina behov. Sen snabbt in för att ta över den där varma sängen. Jag är lite sur nu på morgon. På grund av den dära väskan, Husse ska ju ut och resa. Jag förstår inte varför den skall fram. Dom får hålla uppsikt över mig, för jag far och puttar i den hela tiden. Ja det är tur att Matte och dom andra är hemma med mig. För jag  hade nog inte gillat att alla for iväg med "väskor". Nu skall vi se till att alla far iväg, och sen skall Matte mysa med mig en stund.

Av Bamse och Valle - 10 februari 2009 20:17

Nu är det ganska nära. Valle med familj skall komma och hälsa på oss nu på fredag. Det skall bli kul och se om han är lika busig som Raksu. Det är nog alla småvovvar när dom träffar dom som är lika stora som mig. Jag får försöka att inte vara så ivrig, dom är ju lite mindre än mig. Men dom är säker större än dom hundarna som finns på våran gata. Nu skall vi packa åt Husse han skall ju iväg med den där hemska väskan igen. Jag gillar verkligen inte den. Men det är tur att han kommer hem på torsdag. Imorgon skall vi ha kalas igen, då fyller matte år. Ha det så bra alla.

Av Bamse och Valle - 10 februari 2009 15:00

Tänk att man kanske får en kompis iallafall. Dom pratar om att låna en av mina lillebröder, nämligen Valle. Det skall bli ganska skoj tror jag. För det var jätte roligt att träffa min andra lillebror Raksu. Nu kanske man får 2 st småkillar att hålla reda på när vi träffas. Då skall dom minsann se vad deras storebror Bamse kan. För jag har ju som sagt var lärt mig en massa saker som ,vacker Tass, sitta still och ta väldigt försiktigt. Ta väldigt försiktigt det lärde matte mig så fort jag kom till dom. Hon har varit lite rädd för hundar, så det ville hon lära mig direkt. Men jag är ju inte det minsta dum med henne, och skulle aldrig kunna vara. Hon är ju den som har varit hemma med mig mest, så mot henne är jag väldigt försiktig. Ja nu ser vi fram emot när Valles Husse och Matte ringer ikväll. Det skall bli väldigt spännande. Skriver snart igen och berättar. Hej Hej

Av Bamse och Valle - 9 februari 2009 21:11

Ja nu har vi haft kalas för våran 19:on åring. Det vart tårta och fika, jag har faktiskt också fått smaka på banan och grädde smarrigt gott. Fast bananen tyckte jag smakade lite konstigt, den liksom fastnade i gommen. Hon tyckte inte det var vidare kul att fylla 19 år. Hon sa att hon kände sig gammal, men undrade samtidigt hur det skulle kännas när hon fyllde 30. Ja det verkar vara stora funderingar man har i den åldern. Det är tur att jag som är en hund inte behöver ha så konstiga funderingar. Nu ska jag bara ut och kissa och sen är det dags för sängen. Nu jobbar bara matte en dag till denna vecka, sen är hon hemma med mig.

Av Bamse och Valle - 9 februari 2009 15:30

Ja nu har det äntligen slutat att snöa. Jag vet inte hur många gånger vi var ut igår, och vi måste ut en sväng till idag. Det är för att ta bort det som kommit nu på morgon. Jag är ju så himla duktig på att hjälpa till, speciellt när jag springer framför snöbjörnen. Det gillar Husse och Matte allra mest. Jag brukar lägga mig precis där dom skall tippa av snön, så då får dom köra iväg den lite längre. Det är rätt åt dom, dom behöver lite mera motion. Idag har man varit hemma ensammen ända från kl 08 till 13, då Matte kom hem. Jag var nog lite trött, för jag hörde först inte när hon satte nyckeln i låset. Det brukar jag ju göra och springa som en pil mot dörren. Men idag hann hon in och till och med ta av sig jackan, innan jag märkte att någon var hemma. Då minsann vart det fart på mig, ni skulle ha sett vilka blötpussar hon fick. Och så kan jag ju inte låta bli att springa runt, runt och visa upp mina Apor när dom kommer hem. Det måste man ju så dom ser att även dom mår bra. Nu skall vi försöka göra det så trevligt som möjligt för Lill Matte på hennes 19 årsdag.

Av Bamse och Valle - 8 februari 2009 18:25

Nu har vi varit ut en gång till, för att skotta. Det verkar inte finnas någon ände på detta snöande. Det är tur att snön är lätt, och det roligaste är att man kan hoppa och skutta så det bara yr. Jag borrar ner nosen så jag ser ut som en riktig snögubbe. Det är ju -14 grader nu, så snön tinar inte av så fort från mig. Dom får ta att det blir lite blött inne, när dom skall ha hjälp av mig för att skotta. Nu skall vi bara se till att jag får mig lite mat, man blir ju hungrig av sånt här.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards