Alla inlägg under december 2009

Av Bamse och Valle - 7 december 2009 17:20

Det märks att vi är trötta killar, imorse var det med tunga steg vi gick ut. Varför kan man inte få sova hur länge man vill? Men det vart rätt fort fart på oss, vi märkte ju att dom skulle iväg. Så det var bäst att passa på. Lill Husse skulle ju till skolan, och Matte och Husse till sina jobb. Och Lill Matte som skulle vara hemma, hon har man ingen nytta av. Där är det musik och dator för hela slanten. Nu har vi fått så där varmt igen, det har varit hela +2 grader idag och nu så är det +1. Asfalten har kommit fram, så nu är det riktigt svart ute. Bara inte snön nu försvinner, man drar ju in så mycket smuts om all sand och lera kommer fram. Vi har precis varit på våran långpromenad, och skall få oss lite mat. Ha det bra alla.

  

Nu när det är varmt ute, så längtar man till stugan och bad.

Av Bamse och Valle - 6 december 2009 19:47

Idag bestämde vi oss för att det inte skulle bli så mycket gjort. En långpromenad har vi ju varit på, men sen har det mest blivit att ligga och sova. Det har faktiskt inte varit helt fel, man kan behöva en dag utan måsten. Matte har jobbat hela dagen, och Husse och Lill Husse har varit och tömt saker från huset. Så vi har fått vila alldelens själva. Nu har vi haft besök av Robert (en arbetskompis till Matte), han gillar vi skarpt. Vi var så på honom att det slutade med att vi fick gå in i Lill Husse rum. Han ville verkligen inte bli tvättad nå mer i ansiktet. Nu skall vi ut en sväng till, höres imorgon.

  

Av Bamse och Valle - 5 december 2009 16:18

Det vart en liten sovmorgon, ända fram till 10 över 9. Men då var det dags att gå ut. Sen så har vi inte gjort så mycket, annat än varit på våran dagliga långpromenad. Idag har vi haft storfrämmande, Farmor och Farfar har varit här. Oj så glada både jag och Valle vart, och speciellt på Farmor henne gillar vi skarpt. Tårta det har vi också fått, man skall ju inte vara orättvis. Äter våra människor gott, måste vi ju också få smaka. Nu håller dom på med maten, det vankas kokt lax och potatis, tillsammans med våra kulor. Det skall bli gott.

  

Av Bamse och Valle - 4 december 2009 18:06

Igår var det fullt upp med jobb, städning och sortering. Promenader det hann vi också med, både lite kortare och längre. Idag har vi passat Lill Matte, hon har varit sjuk och stannat hemma från sitt jobb. Det vart till att gossa i sängen istort sett hela dagen. Både hon och vi tyckte nog att det var ganska skönt. När Matte kom hem vart det promenad för hela slanten. Sen så har vi hittat världens bästa snöhög, dvs traktorn har plogat upp snö som vi numera leker mullvader i. Det är bara att passa på så länge den finns kvar. Nu har Husse lovat oss den långa kvällspromenaden. Det är lite svårt att vänta tills han har klätt på sig. Nu är det bråttom försöker vi säga. Ha det så bra alla

  


Av Bamse och Valle - 2 december 2009 19:09

Idag så var det åter en sån där trött morgon. Vi har inte gått ut förrän efter halv 9. Och vet ni till och med Matte kunde ligga kvar i sängen. Men det kan nog bero på att hon har tidiga mornar på sitt jobb. Idag har vi nästan varit hela dage i huset för att städa. Vi har sprungit runt runt, det ser ut som om det har varit en hel renhjord bakom huset. Men det har det ju inte, det är ju bara jag och Valle. Nu skall vi ut med Husse, sen ni blir det sängen framförTV:N. Ha det så bra alla

  

Här håller Valle på att äta av tårtan vi fick igår. Han var så ivrig så det var svårt att få ett klart kort.

  

Och här har ni mig, med tassen på knät.

 

Det här säger Matte är syskonkärlek. Men vi gillar ju att ligga nära varandra.

   

Av Bamse och Valle - 1 december 2009 18:22

Idag har det snöat lite till, nu är det ca 2 dm. Och så har vi haft kallt, det har varit som mest -14 grader.   Riktigt skönt uteväder för oss med mycket hår. När Matte hade kommit hem så vart det en långpromenad. Tyvärr så hade den glömska tanten glömt ladda batterierna i kameran, så tyvärr det blir inga kort.   Men ni skulle ha sett oss på ängarna, som 2 lössläppta ung hingstar på grön bete. Valle han studsade mest omkring, och så hade han nosen konstant efter backen. Imorgon är Matte ledig med oss, det skall bli bra. En sväng till ga huset för att fortsätta att städa. Då kan jag och Valle gå på upptäcksfärd. Nu har vi precis fått mat, snart vankas det tårta. Husse fyller ju år idag. Ha det så bra alla.

Matte var bara tvungen att ta ett kort på oss efter promenaden. Valles päls på huvudet hade frysit efter allt bus. Och så sa hon att det lät som om vi hade klackaskor på oss. Men vadå det hade ju frysit fast snö mellan trampdynorna förstår hon inte det. Nu skall dom stenhårda snökulorna bort.   

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards