Alla inlägg under januari 2010

Av Bamse och Valle - 21 januari 2010 15:43

Idag har det inte varit som andra dagar här i huset. Det har tvättats, packats, lagats mat och handlats. Vi har även hunnit med 2 långa promenader. Den ena till vårat gamla ställe, nedanför kyrkan. Och den andra gick vid industriområdet, där vi har taxi garaget. Och så har vi fått följa med i bilen på alla saker som matte skulle uträtta. Fast en sak har vi glömt i all stress, handla maten som jag och Valle ska ha med oss. Ja det får bli imorgon. Nu måste vi se till att få oss mat. Sen är Matte tvungen att fara och jobba mellan 17-21, på sin lediga dag. Vi tror att det kommer att bli sent här i huset. Det skall ju packas färdigt, bikinisar och badbyxor. För imorgon åker vi ju till våran gamla Matte och Husse, och på lördag morgon far Matte och Husse på sin semester. Det kommer nog att vara lite tyst från oss efter imorgon. Dom kommer ju inte fram till den där ön Boracay, förräns på måndag. Hoppas att dom kommer åt Internet så dom kan skriva lite. Vi skall säga åt Gammel Matte att kolla våran sida, så vi får tala om hur vi har det. Ha det så bra alla.

Av Bamse och Valle - 20 januari 2010 17:24

Idag har vi varit på promenad utan att träffa tjejer som luktar gott. Busat och sprungit efter varandra. Sen fick vi följa Matte på en biltur, det är ju något som vi tycker är toppen åka bil. Fast vi vart lite besvikna för att det inte var till stugan vi skulle. Men vi fick ju stanna vid hundgodisbutiken, för att få oss varsitt tuggben. Matte skulle handla mera kulor till oss, så då tyckte hon att vi var värda ett ben. För att vi inte fick fara till stugan. Nu har vi precis ätit kulor, utan tillsatser och det gick mycket bra. Vi skall få våra tuggben och slappa lite i våra Bean Bags. Ha en bra kväll alla besökare.

        

Av Bamse och Valle - 19 januari 2010 14:43

Idag har vi haft en skön inne dag på förmiddagen. Men efter klockan 1 vart det en långpromenad. Det som var det värsta med den promenaden var, Matte tog på sig gummistövlarna när vi gick ut. Och dom är absolut blanka under. Det gick bra när vi gick hemifrån. Men på hemvägen mötte vi en liten ettrig sak. Hon skällde och drog i sin Mattes koppel för att komma närmare oss. Vi ville ju också hälsa på henne, så både jag och Valle tog i det värsta vi kunde. Det slutade med att Matte åkte på skona efter oss, tills det tog stopp i asfalten. Hon stöp på knäna, ni skulle ha sett den andra hunden Matte. Hon vart alldelens tyst och stod bara och gapade. Våran Matte klarade sig med en fläskläpp. Hon slog underkäken i överläppen när hon ramlade. Vi är inte så vidare populära nu skall vi erkänna. Men det luktade ju så väldigt gott från henne. Vi fick veta av den andra hundens Matte att den löpte. Och nu undrar man ännu mer hur det skall gå när vi kommer till Öre. Om man blir så här tokig bara att se en hund på avstånd. Nu så skall vi ta och vila en stund. Sen blir det mat. Ha det bra alla.

Här håller vi på att bevisa för varandra vem som bestämmer.

Jag (Bamse) tyckte det var dags att visa hela garnityret.     

Av Bamse och Valle - 18 januari 2010 17:37

Idag har det varit en dag i sömnens tecken. Vi tror att helgens bravader verkligen har tagit ut sin rätt på oss. Men det är klart vi har ju sprungit och busat allt det vi kan 2 dagar i rad. Våra människor vill ju tillbringa all tid dom kan med oss nu. Det är ju på lördag som det bär av till varmare   trakter, Filippinerna. Vi skall ju som sagt var få fara till Öre till gammel Matte och Husse. Och nu har vi fått veta att en av våra systrar kommer att vara i höglöpet. Hur nu detta skall sluta, vi känner ju av om det gått någon efter gatan som luktar gott. Undrar hur skall det nu kännas att bo i samma hus. Nej vi tror att våran gammel matte kommer att få ta emot 2 stycken pip ollar. Hoppas att hon bara står ut med oss. Vi skall se till att Matte skriver på våran blogg, så att vi kan kommentera så ni vet hur vi har det. Nu skall det bli lite käk. Ha det så bra alla

Av Bamse och Valle - 17 januari 2010 14:21

Idag har vi sovit ända tills klockan 9. Det kan nog bero på gårdagen, det var väldigt trötta killar igår kväll. Efter dagens första utgång, vart det morgonfika. Och sen bar det av till stugan, idag har det bara varit -2 grader. Inge sol men skönt iallafall. Det vart en sväng efter isen och skogspromenad. Nu har vi precis ätit och skall nog ta oss en vilostund. Ha det bra alla.

                        

Av Bamse och Valle - 16 januari 2010 14:59

Vi for redan på förmiddagen ut till stugan. Det vart jakt på isen, pinnletning och mycket bus. Man kan säga att vi nu är helt slut i både kroppen och skälen. Fast hungriga det var vi, kulorna tog exakt 3 minuter att ätas upp. Men då hade ju Matte spetsat dom med lite leverpastej. Vi tror att denna kväll kommer att löpa i trötthetens tecken. Ha en bra lördag alla.

                            

Av Bamse och Valle - 15 januari 2010 17:58

Idag har det nästan varit -16grader, bara det inte blir så kallt som vi hade för någon vecka sen. Nu kan man ju vara ute på promenad utan att frysa tassarna av sig. Men blir det så där hemskt kallt igen, hur ska vi då göra. Idag har inte våran Matte varit vidare snäll med oss. Det var när hon stod och lagade middagen, som vi satt som 2 förstelnade killar vid spisen. Om ni visste vad det luktade gott. Dom ska äta souvas och pressad potatis. Våran Matte satte kulor i våra skålar, och så låtsades hon att sätta lite sås på dom. Om ni visste så sura vi vart då det inte fanns någon sås. Hon var tvungen att till slut sätta i lite leverpastej. För både jag och Valle hoppade upp i deras säng, låg och blängde. Och hade inte det minsta lust att komma när hon ropade. Ja det gick bra med leverpastejen. Hon har tydligen glömt bort att även vi skall ha bättre mat då det blir helg. Ha det så bra alla. Här kommer våra sura miner på kort.

        

Av Bamse och Valle - 14 januari 2010 13:05

Idag har det varit en tidig morgon. Först ville Valle ut redan klockan 2, han hade nog lite ont i sin mage. Sen var det dags klockan 4 igen, och nästa gång klockan halv 7. Då trodde vi att det var slut i hans mage, men det var dags klockan halv 9 igen. Sen var det ryggläge  , man blir trött av att ha ont i magen. Nu säger Matte inga fler ben på ett tag. Han har ju en förmåga att först äta upp sitt sen tar han mitt (Bamses). Inte kontigt om magen säger ifrån. Vid halv 12 tiden tyckte Matte att det var dags för den långa promenaden. Den första vi mötte när vi kom ut på isen var en jätte snäll tant  . Hon vart så glad att få se 2 Leonbergers i verkligheten så hon var bara tvungen att få klappa oss. Vi fortsatte, och vad träffade vi på då. Jo en Irlänsk setter vid namn Elsa. Hon var jätte skoj att leka med. Vi jagade och busade med varandra nästan en timme, vi såg till slut ut som 3 isbitar. Men det är ju bara så skojigt att få rulla runt i snön. Hennes Husse hade sett oss flera gånger, men visste inte om vi kunde leka med varandra. Nu vet vi ju att det går bra, så vi hoppas stöta på henne fler gånger. Dum Matte hade ju inte med sig kameran  , så vi kan inte visa några kort. Hoppas att hon kommer ihåg den nästa gång. Nu skall vi ta och vila en stund, sen blir det lite mat. Skulle tro att vi får ris till middag. Valle behöver nog vila sin mage. Ha det bra alla

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards