Alla inlägg under mars 2010

Av Bamse och Valle - 23 mars 2010 19:20

Idag har det åter varit en väldigt lugn dag. Inga större utsvävningar, det sitter fortfarande i helgens bravader. Vi har haft Lill Husse hemma till 10. Sen kom Matte hem klockan 11 för sin lunch. Och Lill Matte var hemma till kl 4. Våran ensam tid har alltså inte varit lång. Idag så har vi haft visning av lägenheten. Och vet ni vi vart instängda i Lill Husses rum. Vad tror dom om oss egentligen, att vi skulle äta upp dom eller? Vi skulle ju ha kunnat gå runt med dom, och visa alla saker. Speciellt våra fina gossedjur och pipsaker. Nej det kom ju som sagt var inte på tal, nej vi skulle snällt sitta och vänta medans dom själva gick runt. Skit Matte och Husse. Nu skall vi iallafall få gå på en tur med Lill Husse. Sen så tror vi att det blir att bänka sig i fåtöljen framför TV;n ha det alla.

Av Bamse och Valle - 22 mars 2010 18:45

Efter helgens bravader så kändes det skönt att det äntligen är vardag. Det tar på kropparna att busa och leka så mycket som vi gjort. Men det blir ju så när det ska jobbas under veckan. Då det blir helg så ska man ju ta igen allt. Dagen har bestått av att vila och åter vila. Lill Husse har varit hemma från skolan, så vi har haft sällskap hela dagen. Sen kom ju Matte hem på lunchen, så då fick man ju sällskap av 2 stycken. Nu har även Husse kommit hem. Och det har ätits middag, nu skall vi ut på balkongen för att spana efter tjejer. Vi har en som luktar otroligt gott här i närheten. Man kanske får syn på henne, undrar om det är en av de små sorterna vi har häromkring. Ha en bra kväll alla.

 

Matte har praktiserat med kameran. Vi har en ny som man kan ta fina närbilder med.  

Av Bamse och Valle - 21 mars 2010 14:43

Idag är det stålande väder, solsken och -2 grader. Väldigt skönt ute väder om man så säger. Turen till stugan den vart helt perfekt, med bus och fika.

 

Tänk att man ska vara tvungen att stå och vänta på dessa 2 benta människor.

   

Bus och lek det har vi ingenting emot.

 

Man måste stanna upp och ta igen sig en stund. Det är jobbit att jaga och busa med varandra.

 

Kan vi inte snart få lite fika?

 

Idag var dom på sitt bättre hunör, nu minsann fick vi varsin prickikorv smörgås. Eller om sanningen ska fram så fick vi nog 3 var, plus att vi tiggde till oss lite av Husse och Mattes smörgåsar.

Jaha där drog Bamse iväg med en smörgås till.

Ja den satt bra den mackan.

Snåljåpen hade minsann inte sparat en smula till mig.

Efter promenaden vart Valle så här trött. Han gick och lade sig nästan uppe vid stugan.                          

Av Bamse och Valle - 20 mars 2010 16:03

Idag har det varit ett bra väder för stugutflykt. -1 grad, men tyvärr inge sol. Men det har gått precis lika bra att busa och leka iallafall. Nu är det 2 trötta killar som ligger och väntar på att maten ska serveras. Idag blir det kulor med nymalen fläskfärs, det skall nog smaka mums tror vi.

Det första vi gjorde var att inspektera om det fanns kvar nå gott älgskit. Nu så verkar det ha snöat över, så vi hittade inga.

   

Sen skulle det väntas på att Husse hade skottat upp så vi kunde köra in bilen på garageuppfarten.

Idag var han ganska snabb, vi behövde inte vänta mer än 10minuter så bar det av ner mot isen.

Efter turen ut hit, så kan vi tala om att det frös snökulor under våra tassar. Men det var ju inte så konstigt det var ju fullt med vatten på isen.

  Bamse han gillar då jag Valle är i underläge. Här har han tryckt fast mig i plogkarmen   Men vänta du bara jag kan snart springa ifrån dig.

Ohej och hå, nu skall det hoppas upp mot varandra också.

  

Valle skutt

Valle springer då som den värsta token.

   

Mycket snygga killar :)

På vägen tillbaka hittade vi något intressant mellan träden, men inte ska ni tro att vi fick ta det med oss hem.

Hem ja, det ska ni inte tro att jag vill. Ser ni Bamses huvud bakom plogkarmen. Han hade lagt sig ner bara i protest.

Nä vet ni vad här ska jag stanna. Inte alls gå fram till bilen. Matte fick till slut gå fram och locka med honom. Det här är ju hans bästa plats på jorden stugan, inte kan man väl åka därifrån då.                          

Av Bamse och Valle - 19 mars 2010 18:51

Igår vart det inget inlägg, vi hade absolut ingenting att berätta. Vi var bara på små korta promenader. Idag är det fredag, och då innebär det att sista dagen för denna arbetsvecka är över. Och vi får ha hela familjen hemma   . Imorgon bär det av till stugan, för åter en dag med bus och lek. Sen pratas det om att fara och köpa en bil. Nu är dom less på att låna ut sina till Lill Matte. Men det kan vi förstå, för det är nya bilar och vi vill inte att dom ska bli buckliga. Och speciellt inte då vi ska ha dom till stugan. Idag har det vankas god mat, Souvas och pressad potatis, tror ni vi fick smaka icke sa nicke. Det var snålheterna själva idag också. Husse sa att vi måste vila våra magar, men det har vi ju gjort i snart 2 dagar. Hur länge hade han tänkt att vi skulle göra det. Nu ska vi se om det är något intressant på TV;n. Vi höres imorgon.

Av Bamse och Valle - 17 mars 2010 18:27

Åter en kall morgon, -23 grader. När skall det bli varmare. Fast det gör ju inte så mycket om det är kallt på natten, huvudsaken det är varmt på dagen. Idag har det varit en lugn dag för oss 2 killar. Bamse han åt lite för många ben igår, så hans mage har inte riktigt varit sig själv  . Idag till mat vart det bara kulor. Själva skulle dom minsann vräka i sig köttbullar och makaroner. Om ni visste så nyfikna vi har varit uder tiden Matte höll på rulla dom. Det hade kunnat bli som Älsa och Ästhers Matte skrev om i bloggen, lite hår i maten och drinkarna skadar inte. Ja det vart som det alltid blir, hon säger "gå härifrån ni ligger ivägen". Ja men det hade väl inte gjort så mycket att vi hade spätt ut köttfärssmeten med lite hår, dom kanske hade blivit mer mättande då. Nu har vi precis sutti bredvid bordet och kollat om det möjligtvis kunde rulla nån köttbulle ner på golvet. Men inte det, mycke snålt tycker vi. Nu ska vi ut på span på balkongen en stund, ha det bra alla.

Av Bamse och Valle - 16 mars 2010 18:42

Åter en kall morgon, - 24grader var det klockan 6. Inte det minsta sugna på utgång. Fast vi hade redan hunnit ut en sväng klockan 3. Man kan ju bara inte rå för att det trycker på mitt i natten. Efter den svängen vart det ryggläge, för hela slanten. Så när Matte klev, orkade vi knappt lyfta på huvudena. Lill Husse har haft en kort skoldag idag, han kom hem redan klockan halv 12, så vi har haft mysstunder med honom. Idag har vi även haft besök av en farbror. Han skulle komma och besikta lägenheterna här i huset. Snål Matte lät oss knappt lukta på honom. Det vart raka spåret ut på balkongen, under den tiden han skulle gå runt. Sen så fick vi gå in så fort han kommit ut genom dörren. Om ni visste vad intressant det luktade inne, vi var bara tvugna att gå överallt där han varit, och det vart i hela lägenheten. Nu säger Matte att vi inte ska få vara hemma nästa gång. Då ska vi ha slutbesiktningen då vi skall flytta ut. Men va då vi skulle kunna skriva i papprena åt dom. Ett litet tass avtryck skulle inte skada. Nu ska vi ta det lugnt framför TV;n ha det bra alla.

Av Bamse och Valle - 15 mars 2010 18:30

Ja då har en ny arbetsvecka börjat. Det känns att vi har haft en ruschig helg, varken jag och Valle har inte gjort så många knop idag. Det har mest bestått av att försöka vila allt man kan. Men vi har hunnit med en riktig buspromenad, nu i kväll. Nu har ju Lill Matte också fått sig jobb, det är väldigt bra. Nu har hon snart egna pengar att handla saker för. Detta innebär att vi kommer att få vara ensamna lite mera. Men det är inte långa stunder. Husse han far vid 8 tiden, och Matte kommer på lunch kl 1100 och stannar hemma till halv 1. Sen kommer Lill Husse hem vid halv 4 tiden oftast. Så vi skall inte klaga. Har nästan alltid någon hemma med oss. Nu har vi fått oss mat, det vart kulor toppdressat med kokt fläskfärs. Ha en bra kväll alla.

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards