Alla inlägg under december 2011

Av Bamse och Valle - 9 december 2011 17:20

Dom som nu har gnällt på att det aldrig kom någon snö till oss. Har nog blivit tysta nu. Här har det väl kommit 1.5 dm det senaste dygnet, och det är inte slut än. Ljust och fint har det iallafall blivit. Speciellt här vid oss, då det är trav. Då lyser det upp hela kvarteret från deras lampor. Som om det vore en stor måne som lös upp över allt. Fint är det då, vi skulle nästan kunna stänga av våran utebelysning under tiden. Vi har busat i snön som bara den. Fast det finns en baksida av det hela, nämligen detta.

   

Kan ju säga att det formligen hänger snöklimpar från våra "byxor". Och inte ska ni tro att det vart nå gladare miner över detta heller. Är det inte lera vi drar in så är det snö som gör att dom blir blöta om sina sockar.

   

Det här är kort från igår. Vi har fått varsin blinkande lampa att ha i våra halsband. Som vill visst hålla koll på oss då vi spinger i skogen bakom oss.

   

Och här från dagen, betydligt mera snö.

           

Igår innan dom släppte in oss. Ville det tas lite kort. Jag Bamse funderade om vi aldrig skulle få komma in överhuvvudtaget. Det skulle ju fotograferas hur mycket som helst. Visst ser ni våra snygga lampor. Valle han är inne på sin andra, det första vet vi inte om han satt sönder eller om det var lite glappt i den. Den vart svart helt plötsligt. Nu inväntas det lite godsaker. Ha en härlig helg alla vänner

Av Bamse och Valle - 5 december 2011 17:00

Ja nu så har då äntligen det kommit lite snö hos oss. En sisådär 1-2 cm, hade det kommit i snö form det som regnat under helgen, hade vi nog haft mer än en halvmeter idag. Kanske inte något som man skulle ha uppskattat, vi har ju inte hunnit ta fram snöbjörnen än. Så att plumsa omkring i det snödjupet hade inte varit skoj. Valle han har provat att rulla runt i den lilla snön som kommit. Tror att han skulle försöka sig på att fånga upp allt med sitt huvud, han såg rätt rolig ut.

     

I helgen så har det ju varit kalas i detta hus. Farmor, farfar, Husses syster och hennes kille har varit på besdök. Och inte ska ni tro att snåljåparna bjöd oss på någon tårta. Nej det var en chokladaktig sak som inköps. Och sånt är inte bra för oss 4 fota saker. Men vi vart inte helt utan godsaker. Lite godisben och kakor, fanns det åt oss. Vi har även hunnit med en tur upp på gruvberget. Man känner att det behövs en riktig promenad varje helg.

   

Jag däremot har mest legat och svalkat av mig.

   

Valle han tippade omkull efter sitt race med huvudet i snön.

 

 

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards