Direktlänk till inlägg 4 februari 2012

Griskylan har satt sina klor i oss

Av Bamse och Valle - 4 februari 2012 09:08

Ja denna helg har börjat i griskylans tecken.

 

Kan lova att vi inte kommer att göra många knop idag utomhus. Det går fort att uträtta våra behov minsann. Snabbt ut och ännu snabbare in. Nu säger Matte att hon ska försöka tillverka sockar till oss så vi inte behöver hålla tassarna uppe i luften. Fast dom kommer inte att sitta länge på oss, hon har provat på Valle tidigare. Men han gjorde allt för att ta bort dom. Igår var det en riktigt myskväll, med lite gott först att äta. Och sen mys i säng och soffa. Ha en härlig helg alla vänner.

 

Valle bara älskar då man stoppar om honom.

    

Riktigt mys under täcket

   

Klart det skulle följa med då det vankades smaskens

   

Den här säger mina människor att dom hatar, vadå han låter underbart då man tuggar honom på magen, wip, wip och wip 

 

 
 
AnneSofie

AnneSofie

4 februari 2012 09:41

Våra hundar har aldrig visat tecken på köldkramp men nu har Marrón börjat få kramp när vi är ute och då är vi ju inte ens i närheten av era minusgrader.
Näe, sängen är ett säkert kort - där förövrigt alla djuren huserar.
Katterna varierar sig med att ligga på var sin köksstol framför öppna spisen.
Pipleksaker har ett kort liv i vårat hem. Marrón har alltid haft ett oemotståndligt begär att disikera dessa varelser - bara det låter det minsta lilla - massakerade!
Håll ut i kylan - inte avundsjuk!

http://www.sofielundilerdala.se

 
 Rudi

Rudi

4 februari 2012 11:34

Huvaligen, det var köldgrader som heter duga det! Här har vi bara 20 så oss går det ingen nöd på. Vi gillar sån kyla och tackolov får jag inte köldkramp nånstans, för jag är en förklädd husky egentligen :-)

http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com

 
Hillman

Hillman

4 februari 2012 11:46

Nu tror jag att Kung Bore tänker käka upp hela Sverige, för här var det minus 38 i natt, förbenade gubbtjyv. Konstifikt att Valle som har så tjock päls gillar att krypa in i ett täcke, jag fattar inte det. För här har matten lagt över mig en filt och då reser jag på mig direkt, för det blir för varmt, fast i natt som var så låg jag faktiskt som en kåldolm, hihi. Nu får ni ha det där uppe i norr och håll er inne så ni inte fryser tassar och öron av er.

Taxpussisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Aamor

Aamor

4 februari 2012 18:04

Det är FÖR kallt, inte alls skönt.
Matte får sätta fast stumporna upp om ryggen så kanske kanske de stannar kvar men det är jätteläskigt att ha sånt på tassarna!

Tjidevipp

http://aamor.bloggplatsen.se

 
Ann-Margret & Vinja

Ann-Margret & Vinja

6 februari 2012 22:40

Hu vad kallt ni haft :( Förstår att det inte blev långa stunder ut hos er då inte.

Kram

http://heratorpetsvinja.minwebbplats.se

 
Carolin och Malte

Carolin och Malte

8 februari 2012 09:23

Ojoj!! Det var verkligen kallt! Fy! Dörstår att det behövs sockor till tassorna, det finns ju gränser även för så tåliga vovvar om Lejon!
Här har vi långt ifrån så kallt som er, så Malte trivs som fisken i vattnet, han älskar att det blev kallt och kom snö, märks att detta är hans favoritårstid!

http://maltesdagar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bamse och Valle - 29 oktober 2013 19:04


Hejsan på er alla våra läsare. Ja vi har ju varit borta från denna sida nu. Ett alldelens för långt tag. Våran såkallade sekreterare   hade glömt vilket lösenord som var på denna blogg. Och beställa ett nytt, ja det gick ju inte heller eftersom den e...

Av Bamse och Valle - 2 augusti 2013 22:51

Ja vad gör man väntar och sen väntar man på det magiska ordet "stugan". Kan ju säga att då har man gjort sig klar, och så klar att dom som inte gjort det får bråttom. Jag behöver ju bara ta med mig apan, Valle han vill inte ha nått alls med sig. Så f...

Av Bamse och Valle - 1 augusti 2013 20:20

Ja det var ju ett tag sen ni hörde något från oss. Men det har varit fullt upp vill vi lova   . Så mycket att göra att inte ens våran sekreterare har haft tid eller rättare sagt ork att skriva. Men nu så ska hon bättra sig säger hon   . Det har hu...

Av Bamse och Valle - 24 mars 2013 16:16

Ja nu har vi fått smak av våren. Denna helg har bestått av sol och värme både lördag och söndag. Idag har det varit hela plus 4:) Vi har hunnit med turer ut till stugan både igår och idag. Idag tog vi även med oss fika.       Valle han var...

Av Bamse och Valle - 14 mars 2013 19:30

Ja denna vecka så har griskylan kommit tillbaka, ner mot -25 på nätterna och runt -20 dagtid. Kan ju säga att vi inte haft vidare lust att vara ute i onödan, tassarna har alldelens hållit på att frysa ihop. Matte jobbasr på som vanligt här hemma, ing...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards