Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Bamse och Valle - 23 januari 2010 00:07

Det vart en lång resa 4 timmar tog det att åka till Öre. Resan gick faktiskt väldigt bra, både jag och Valle sov istort sett hela resan. När vi väl kommit fram fick vi ett högt mottagande av Pappa Upsi. Han har en stark och manlig röst. Vi fick även träffa våra syrror, fast det var ett staket emellan. Jag och Valle fick gå in själva för att bekanta oss med huset. Och det gick bra.

Man måste ju få visa sin bästa sida för alla. Och Peter han fick en riktig tvätt i ansiktet av mig.   

Här har syrran Whoopi fått komma in för att kolla på oss. En liten ettrig sak som inte verkar gilla att man nosar på henne.

Lite spex för varandra skadar ju inte.

Oj ni luktar lite annorlunda fast vi är syskon. Kan det bero på att ni är tjejer.

Här vart det nästan som en ormgrop med Leonberger.Tänk nu har dom 6 stycken att hålla reda på. Jag, Valle, Daisy, Whoopi, Soya och Upsi. Dom kommer nog att ha fullt upp.

Daisy ville nog ha lite mera uppmärksamhet utan killarna.

Jag Bamse var ju bara tvungen att kolla läget på Daisy, hon luktar ju så väldans gott för tillfället. Och jag visade att jag minsann vet hur man gör också. Det blir till att hålla isär oss så det inte händer en olycka.

Kan nån ta killarna här ifrån tänker nog Whoopi. "Det känns väldigt bra att ha fått lämna Bamse och Valle, hos Margaretha och Peter Tusen tack för att ni ställer upp. Där vet vi att dom kommer att ha det bra och få den uppmärksamheten som dom ibland kräver. Fast det sved i hjärtat när vi skulle fara. Bamse stod redo vid dörren och skulle följa med. Men det känns ju som våra småpojkar vi lämnat" Maria  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards