Alla inlägg under januari 2009

Av Bamse och Valle - 21 januari 2009 14:08

Hejsan jag efterlyser en Apa se bild storleken skall vara 50 cm. Matte har försökt att få tag i en likadan. Men uppe hos oss verkar dom ha tagit slut, och Djuraffärerna tar ej hem nya. Min börjar vara utnött, Matte har sytt den lite varstans. Och han är ju som sagt var mitt lilla barn, så jag kommer nog inte att klara mig utan en ny när denna är helt utnött. Skulle det möjligen finnas någon som har en till salu hör ut av er. MVH Bamse

Av Bamse och Valle - 21 januari 2009 12:08

På begäran från gammel Matte kommer nu här ett kort på den berömda Apan. Matte har varit tvungen att sy ihop honom i ansiktet, så han har bara ett öga. Och pipet i magen har jag lyckats att gnaga ut, så vi måste försöka att hitta en ny,

Av Bamse och Valle - 21 januari 2009 08:34

Idag så jobbar Matte eftermiddag på sitt jobb, så då tycker jag att hon kan vila ut på morgonen med mig. Jag gillar ju att få ta mig en slummer efter morgontoaletten. Helst så vill jag ligga i Mattes och Husses säng och gossa med Apan. Men det är inte alltid Matte vill det, speciellt inte om jag varit ute och legat en stund i snön. Det har snöat ca 5 cm och är -3 grader, så det är ganska skönt ute. Fast hon säger att det fastnar så mycket snö på mig då. Jag kan ju inte rå för att jag har så lång päls. Både runt kroppen och nere vid fötterna. Men det ser ganska roligt ut, för jag har som snöbollar runt benen när jag kommer in. Ja jag tycker att dom får köpa att jag ser rolig ut, för ute det måste man ju få vara även om det snöar.

Av Bamse och Valle - 20 januari 2009 17:22

Det verkar som om vårat hus har blivit en riktig sjukstuga. Det började med att jag fick öroninflammtion, sen fick Lill Husse influensan. Och nu så har Stor Husse varit sängliggande. Nu när jag börjar bli riktigt frisk, då ska tydligen alla andra bli sjuk. Man får inte riktigt med sällskap av dom som är sjuka. Dom ligger ju mest i sin säng. Och jag vill ju faktiskt leka och vara ute, när någon är hemma. Nu fattas det bara att Stor Matte och Lill Matte också blir sjuka. Då har vi ju legat hela huset. Fast Matte hom säger att, på henne minsann biter inga baciller på, vi får väl se. Lill Matte hon brukar aldrig vara sjuk, så hon klarar sig nog. Ja jag får väl försöka att roa mig själv då, så gott det går. Matte får väl ta mig på en sväng på kvällarna. Ha det så gott.

Av Bamse och Valle - 19 januari 2009 21:41

Ja inte kan jag vara sur bara för att dom måste fara och arbeta. Jag är lika glad även fast dom bara varit ute en liten stund. Matte hon tycker jag skall få en riktig hälsning, så henne tvättar jag hela ansiktet på. Det gillar hon inte speciellt mycket, men jag bara måste. Det kan ju bero på att hon har varit hemma väldigt mycket med mig, jag har väl något band med henne säger Husse. Eller som hon säger att jag är hennes tredje barn. Jag har ju också ett barn, som jag skall ha när jag skall sova. Det är Apan jag fick av Lill Husse när jag kom hit. Den är jag speciellt rädd om. Ni skulle se när Matte skall tvätta honom, då sitter jag och tittar in i tvättmaskinen och piper. Man får inte ta honom av mig, då blir jag sur. Och sen så luktar han ju inte speciellt mycket Bamse när han är ren. Matte skulle köpa 2 st till så att hon kunde byta ut när den första var i tvättmaskinen, men dom finns inte kvar något mer. Hon brukar säga vad skall vi göra när apan är utnött. Ja det undrar jag med. Nu skall vi gå och sova, hörs imorgon.

Av Bamse och Valle - 19 januari 2009 10:30

Ja nu är det vanlig vardag igen. Lill Husse är frisk, Matte och Husse jobbar så nu får man försöka roa sig själv några timmar. Jag vart då inte vidare glad när Matte skulle fara iväg. När hon skulle säga hejdå, så tittade jag minnsann inte ens på henne. Ja la mig bara i min säng och blängde. Vänta bara tills ni kommer hem, då skall jag minnsann se till att jag får hela uppmärksamheten. För mig skall man inte lämna ensam, jag skall ha sällskap hela tiden. Fast jag kanske har blivit lite bortskämd med att alltid ha sällskap eller att få följa med. Vi får se på vilket humör jag är när dom kommer hem.

Av Bamse och Valle - 18 januari 2009 20:40

Jag har fått vara en till sväng på långpromenad. Det är till Mattes jobb, tar drygt 30 minuter att gå. Men idag tog det 45 min, det är för att jag skall stanna och lukta på allt säger Husse. När vi kom till Mattes jobb, då kände jag minnsann att det varit hundar där. Jag brydde mig inte det minsta om henne, utan hade fullt upp med att lukta runt överallt. Jag har nog som Matte och Husse säger blivit väldigt intresserad av damer. Dom får nog ta och hålla mig lite mera kopplad, så jag inte hittar på nå hyss. Det vore ju inte kul om jag hittar en dam som är mindre än mig. Det skulle nog bli konstiga valpar. Jag får nog hålla mig tills det dyker upp någon i min ras och storlek.

Av Bamse och Valle - 18 januari 2009 13:33

Ja det vart en promenad på drygt en timme. Vi gick först efter isen, och när vi skulle gå in mot land. Ja då var isen så tunn att Husse höll på att fara igenom. Han såg jätte rolig ut, för det vart ett hål. Och det pumpade upp vatten hela tiden, så han höll inte på ta sig upp. Matte skrattade åt honom, det var inte vidare snällt tycker jag. Vi gick iallafall tillbaka en bit, och sen efter strandkanten och upp i skogen. Jag fick något slags spring i benen, för det vart järnet på en gång. Fram och tillbaka efter vägen. Det blåste ganska mycket på isen, men iskogen gick det bra. När vi kom tillbaka till stuga såg vi att Farmor och Farfar var där. Dom hade gått ner på isen för att ta en promenad. Det stod poliser på isen, som kollade om förarna hade tagit något starkt. Vi körde ut mot piren för att säga hej åt dom, och vet ni jag fick inte gå ut ur bilen. Det var inge snällt jag hade ju velat hälsa på dom. Jag fick iallafall gå in på Djurmagasinet på hemvägen, så jag får väl nöja mig med det. Nu skall jag försöka äta lite grann. Vi hörs

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards