Alla inlägg under april 2009

Av Bamse och Valle - 6 april 2009 10:09

Igår var det den stora städdagen. Det skulle dammsugas och skuras. Ja vi måste ju se till att det är rent nu när Husse och Matte skall komma hem. Matte hon städar ju flera gånger i veckan, men vi har varit lite dåliga på det. Det var ganska mycket hår från mig och Valle, så jag tror att dammsugspåsen vart ganska full. Annars har vi haft en skön och ledig helg. Lill Husse har nu också fått ont i halsen, det hade ju Lill Matte förra veckan. Han fick stanna hemma från skolan idag. Matte hon till och med ringde från Thailand för att sjukanmäla honom. Och vet ni vad Lill Husse sa när hon ringde hem och sa det. "Jag har ju matte prov idag, inte kan jag stanna hemma". Han skulle gå och göra provet och sen gå hem igen. Det är bra att han vill göra proven på skolan, och framför allt att han vill gå dit. Hoppas att han hinner bli frisk till påsk. Vi skall ju fara till stugan. Och han skall få ta med sig sin skoter. Då kan man ju inte vara sjuk, för han tycker ju det är så roligt att köra.

Av Bamse och Valle - 5 april 2009 10:00

Ja inte skulle jag och Valle vilja byta med dom. Sitta på ett flygplan i 11 timmar kan ju bara inte vara så skoj. Det är tur att våra resor tar mellan en halvtimme till en timme. vi brukar ju inte åka så långt, det blir till stugan och det räcker. Ja  Matte hon säger minsann att det skall bli skönt att få komma hem till oss. Hon längtar redan till det blir onsdag. Dom får kliva upp tidigt, klockan 0400 Thailändsk tid, då är den 2300 hos oss. Sen kommer bussen 0535 och hämtar dom. Oj så trötta dom skall vara när dom kommer hem. Men sova det skall vi minsann se till att dom inte gör. Nej nu så får dom ta igen 2 veckors gossning. Vi har haft det bra i helgen gossat och sett till så att Lill Husse har haft fullt upp med oss. Det skall man ha när man är hemma, inte skall man ligga och sova då.

Av Bamse och Valle - 4 april 2009 10:27

Ja vi tycker allihop att det är skönt med helg. Idag skall man få gossa och vila hela dagen. All uppmärksamhet skall jag och Valle få. Fast det är ju lite konstigt. Jag brukar ju få gå på dessa långa promenader så fort det blir helg. Lill Husse han vet ju inte vilken väg vi brukar gå. Så det blir inte så långa promenader med honom. Det är tur att Matte och Husse snart kommer hem, så det blir dom gamla vanliga turerna. Och framförallt lite resor ut till stugan. Nu är det förhoppningsvis inte så länge tills vi kan sova över där. Då kan man ju springa ut i skogen på en gång. Oj så skönt det skall bli.

Av Bamse och Valle - 3 april 2009 11:18

Ja tänk vad konstig jorden är. Här uppe i norr, ser månen ut på ett sätt. Och i Thailand på detta sätt. Vi har det bara bra. Har ju haft någon hemma med oss istort sett varje dag. Valles ben värker lite grann. Men jag försöker att hålla mig ifrån honom. Jag vill ju inte att han skall bli sängliggandes igen. Nä nu så måste han bara bli bättre. Matte skickar med ett kort på hur månen ser ut i Thailand, som en glad mun. Nu är det bara 4 dagar kvar för dom i värmen. Oj så skoj det skall bli när dom kommer hem. Dom har lovat att vi skall fara till stugan redan på skärtorsdag. Hoppas bara att vädret är bra, och ingen snöstorm. Nä det får vara slut med allt snöande nu.

Av Bamse och Valle - 2 april 2009 17:08

Ja snöandet verkar inte ta slut. Matte och Husse har lite att skotte när de kommer hem. Vi orkar inte skotta bort all snö, Valle, Jag och Lill Husse. Ja har man haft semester kan man minsann ta lite ansvar när man kommer hem. Det skall man ha när man haft 2 veckors semester från oss, för att vara i värmen och solen. När ni kommer hem ja då är den minsann slut. Nu har ni 5 dagar på er att vila upp er, sen ni. Men jag hör ju att ni vill hem till oss, ja det är ju bra för vi vill ju ha hem er också. Lill matte är fortfarande sjuk så hon är hemma med oss, ja det är bra. Men man blir ju ganska bortskämd, med att någon är hemma med oss. Fast det känns mycket bra.

Av Bamse och Valle - 1 april 2009 11:39

Matte ville så gärna sätta in en bild från deras semester. Okej då, fast det är min och Valles blogg kom ihåg det. Dom verkar ha det bra och bor fint ser det ut som. Vackert väder verkar det också vara.

Av Bamse och Valle - 1 april 2009 08:11

Ja nu har det vräkt ner nog snö tycker vi. Vi är ju inte så vana att behöva skotta, speciellt Lill Husse. Fast det finns en fördel, våra toalettbesök syns inte. Idag har Lill Matte varit hemma med oss, hon har ont i halsen. Vi har inte behövt vara hemma ensammen så många dagar, sen Matte och Husse for på semester. Valle har haft lite ont i sitt ben, så nu blir det till att vara extra försiktig med honom. Jag lovar att jag märker när han har ont. För jag går bort från honom, och går och lägger istället. Dom verkar ha det bra på sin semester, varmt idag + 37 grader. Det är en himla tur att vi inte är där, man gillar ju inte värme så där mycket. Vi vill helst ligga ute och mest i snön. Dom saknar oss säger dom, ja det får man ju hoppas. För vi kommer att vara glada när dom kommer hem. Och Lill Husse skall få vila ut på mornarna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards